Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Burak Ero,l beraberinde Kozlu ve il yönetim kurulu üyeleri ile Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinin tüm kesimlere devam edeceğini belirten Burak Erol; "Pandemi sonrası hayatın normale döndüğü süreçte ziyaretlerimize devam ediyoruz. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Bey ile Kozlu ile ilgili düşüncelerimizi, görüşlerimizi Zonguldak ile ilgili görüşlerimizi paylaşmaya geldik.

Her hafta Pazartesi günü Zonguldak tüm bürokrasisini ve tüm siyasilerini muntazaman ziyaret etmeye devam edeceğiz edeceğiz" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Siyaset insanlara hizmet sanatıdır ve istişare gerektirir. Vatana millete hizmet için yola çıkan her arkadaşın Allah yolunu açık etsin Allah sıkıntı ve dert göstermesin. Nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Kozlu ile ilgili istişare edeceğiz, Kozlu ile ilgili fikirleri varsa onlar dinleyeceğiz. Zonguldak'ta Allah'ın izniyle bu işlerin kavga ile olmayacağını, konuşarak yapılabileceğini göstereceğiz. O yüzden gayet memnuniyet duyduğum bir ziyaret oldu"şeklinde konuştu.