Bölgesel Amatör Lig 5.Bölge, 3.Grup temsilcilerimizden Devrek Belediyespor, 17 Nisan tarihinde başlayacak olan lig öncesinde hazırlıklarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Yaklaşık 2,5 aydır idman yapan kırmızı-beyazlı ekip ligin ilk haftasında Kilimli Belediyespor'u sahasında ağırlayacak. Bu maç öncesinde eksiklerini görebilmek amacıyla hazırlık maçlarına ağırlık veren Devrek Belediyespor, komşu takım Bartınspor ile bir hazırlık maçı oynadı. Devrek İlçe Stadı'nda oynanan maçın ilkyarısı 0-0 sona erdi. Her iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremezken, maçın 90 dakikası da golsüz 0-0 sonuçlandı.

SAVAŞ DEMİRAL: "İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU"

Devrek Belediyespor Teknik Direktörü Savaş Demiral uzun süredir takım halinde idman yaptıklarını, çalışmalarının ne aşamada olduğunu görebilmek adına Bartınspor ile bir hazırlık maçı planladıklarını söyledi. Demiral her iki takım içinde iyi bir hazırlık maçı olduğunu belirterek ligin ilk haftasında oynayacakları Kilimli Belediyespor maçını kazanarak lige iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi.