-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, görevine başladığı ilk günde Pusula Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Kendi memleketinde görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Karayılmaz, "İnsanın iki buçuk yıl aradan sonra tekrar memleketinde olması çok güzel" dedi.

"ZONGULDAK İNSANIMIZA SAYIN VALİMİZİN ÖNDERLİĞİNDE FAYDALI İŞLER YAPACAĞIZ"

Vali Erdoğan Bektaş önderliğinde Zonguldak'a güzel hizmetler vereceğini belirten Karayılmaz "İnsanın doğduğu yer doyduğu yer var ya doğduğu yer gerçekten çok önemli. Ben burada büyüdüm, burada eğitim aldım. Memuriyet hayatımın çok büyük bir kesimi burada geçti. İnsanın iki buçuk yıl aradan sonra tekrar memleketinde olması çok güzel. Çok mutluyum. Umarım bugünden itibaren yarın görevimize başlayarak en güzel şekilde Zonguldak insanımıza Sayın Valimizin önderliğinde faydalı işler yapmak için elimizden geleni var gücümüzle göstereceğiz" dedi.

"BENİM BÖYLE BİR TALEBİM OLMADI"

Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine gelme sürecini anlatan Karayılmaz "Böyle bir talebim olmadı, sayın Milletvekillerimiz ve sayın Valimiz kendileri uygun görmüşler. Bu girişimde bulunmuşlar. Dolayısıyla bana da böyle bir görev tevdi etmek istediklerini söyleyince memlekete gelmek var ve bu memlekette çalışmak var. Ben zaten bu memleket aşığı bir insan olarak hemen kabul ettim. Süreci Milletvekilimiz ve Valimiz yönetti. Sayın Valimizin teklifleri doğrultusunda sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendinin olurlarıyla atanmış olduk. Çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Vatandaşımızın bilinçlendirilmesi olan kamu ve kuruluşlarının yardımlarımız olsun sayın Valimizle bu konu ile ilgili görüşmemiz olacak, emirleri doğrultusunda sahada var gücümüzle olacağız."

"DİYALOGLARIMIZ GÜÇLÜ OLACAK, DEVLETİN KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK"

Bir tarafta siyasi ayak bir tarafta bürokrat ayağı bulunan görevinde çok zorlanmayacağını belirten Karayılmaz "Ben iletişim becerileri güçlü bir insan olduğuma inanıyorum. Toplumun her kesimi ile diyaloğum var. Dolayısıyla bu sorunu yaşayacak birisi varsa ben en az yaşayacak kişi olduğumu düşünüyorum. Konuşarak çözülmeyecek bir konumuz olmadığını düşünüyorum. Diyaloglarımız güçlü olacak bu kapı devlet kapısıdır. Herkese açık olacaktır" dedi.