MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, CHP Merkez İlçe başkanı Ebru Uzun'un "Koftiden kabadayı" eleştirisine, "Bizim üslubumuza yakışan kelimeler değildir bunlar. Biz efendilikle siyasetimizi yapacağız" diyerek cevap verdi.

Milliyetçi haraket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Cumhuriyet halk Partisi (CHP) İl Başkanı Murat Pulat ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'un eleştirilerine yanıt verdi.

"BİZİM ÜSLUBUMUZA YAKIŞAN KELİMELER DEĞİLDİR BUNLAR. BİZ EFENDİLİKLE SİYASETİMİZİ YAPACAĞIZ"

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'un "Koftiden kabadayılar" eleştirisine MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, "Ebru Uzun bizim muhatabımız değildir. Bizim muhatabımız Zonguldak vatandaşlarıdır, Zonguldak'ta ikamet eden hemşerilerimizdir. Biz Zonguldak'ın sorunlarını il başkanım olsun merkez ilçe başkanı olarak her şekilde dile getireceğiz. Gerekli eleştirilerimizi yapacağız. Bizim üslubumuza yakışan kelimeler değildir bunlar. Biz efendilikle siyasetimizi yapacağız. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi'nin izlediği politikaları, kimlerle el ele siyaset yaptıklarını, terör örgüt ile nasıl bir pazarlık içine girdiğini vatandaşlarla tek tek anlatacağız" şeklinde cevap verdi.

CHP KENDİ İÇİNDE BÖLÜNDÜKÇE BÖLÜNÜYOR. CHP'NİN HDP İLE HANGİ PAZARLIKLAR İÇİNE GİRDİKLERİNİ, SEÇİMLERDE NASIL İŞBİRLİĞİ YAPTIKLARINI TÜM VATANDAŞLARIMIZ GÖRMÜŞTÜR

CHP İl Başkanı Murat Pulat'ın, "AKP ile birlikte MHP de büyük bir oy kaybına uğruyor" eleştirisine de yanıt veren MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, "Kesinlikle katılmıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi kendi içinde bölündükçe bölünüyor, Kendi içinden de 5-6 tane Parti çıkmak üzere. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk'ün Türk milliyetçiliği ilkesi ile zıt bir politika içine girmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk milliyetçiliğini, Atatürkçülüğü sadece bir söylem olarak kullanmaktadır. Özünde Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerinin HDP ile, terör örgütüne destek veren bir siyasi oluşumla hangi pazarlıklar içine girdiklerini, seçimlerde nasıl işbirliği yaptıklarını tüm vatandaşlarımız görmüştür" dedi.