Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 2021-2022 eğitim öğretim yılı içinde KODLAZON ve Çaycuma Tasarlıyor Projeleri kapsamında ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Kaymakam Muharrem Coşgun, Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Mili Eğitim Şube Müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıvanç Yıldırım, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen sergiye vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 20 ortaokul ürünlerini 46 masada sergileyerek katılanların beğenisine sundu.

Serginin açılış kurdelesini protokol tarafından kesilerek stantlar gezildi. Öğrencilerin birbirinden farklı yaratıcı fikirlerle ortaya çıkardığı eserleri tek tek inceleyen ve bilgi alan Kaymakam Muharrem Coşgun öğrenciler ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti. Sergi akşam saatlerine kadar gezildi.