Gençlerin sevgi seliyle karşılaştı

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak'a geldi. Başkan Kınık, Kızılay Toplum Merkezi'ni inceledikten sonra gönüllü gençlerle biraya gelerek sohbet etti. Gönüllü gençlerin sevgi seliyle karşılaşan Kınık, gençlere teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak'a geldi. Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç ve yönetimi ile Alin kafede kahvaltıda biraya geldi. Kahvaltıda Kerem Kınık'ın yanı sıra Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, temsilciler, gönüllü gençler ve şubede gençlik kolları temsilcileri ve Karaman Amele Birliği İlkokulu ve ortaokulu ve Karaman İmam Hatip Ortaokulundan öğrencileri katıldı.

KIZILAY TOPLUM MERKEZİ'Nİ GEZDİ

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç ile birlikte yeni yapılan Kızılay Toplum Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Kınık, toplum merkezi incelenmesinin ardından gönüllü gençlerle biraya gelerek sohbet etti. Gönüllü gençlerin sevgi seliyle karşılaşan Dr. Kerem Kınık, gençlere teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretin sonunda ise Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'a günün anısına hediyeler takdim etti.

Kerem Kınık'ı çiçekler ile karşılayan Karamanlı çocuklar, Genel Başkan ve Kızılay gönüllüleri ile sohbet ederek güzel vakit geçirdiler. Zonguldak'tan Bartın'a devam eden Kızılay heyeti, Kızılay Genel Başkan Vekili Ercan Tan ile birlikte güzergahları üzerinde yer alan Karaman Amele Birliği İlkokulu ve Ortaokulu ve Karaman İmam Hatip Ortaokuluna misafir olarak çocukları ziyaret etti. Ziyaret sırasında anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları Kızılay Oyununa katılan Kızılay heyeti çocukların ilk yardım ocağında, aşevinde, yardım dağıtım bölümlerinde dolaşarak çocuklarla vakit geçirdiler.