Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, 13 Ocak Perşembe Zonguldak'a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu programının detaylarını paylaştı.

Murat Pulat'ın açıklaması şöyle:

KEMAL KILIÇDAROĞLU ZONGULDAK'A GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu13 Ocak 2022 Perşembe günü Zonguldak'a gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Zonguldak'ta ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Önce, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın başkanlığında 24 milletvekili ile Zonguldak'ta bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Halkımızın esnafımızın sorunlarını bire bir onların yanına giderek dinledik, not aldık. Devamında Zonguldak ekonomisinin taleplerini, sorunlarını dinlemek için CHP Ekonomi Masası kentimizdeydi. CHP Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinin de yer aldığı CHP Ekonomi Masası, başta sanayi ve ticaret odaları olmak üzere Zonguldak'ın iş insanları ile bir araya geldi. Zonguldak ekonomisinin her yönü ile konuşulduğu bu toplantıda, sorunları dinledik, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerilerini paylaştık.

Şimdi de Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Zonguldak'ta ağırlayacağız. Sayın Genel Başkanımızı Zonguldak'ta ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.

13 Ocak 2022 tarihinde, Zonguldak Dedeman Otel'de, saat 11.00'de başlayacak olan programda, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 3 ayrı toplantıda Zonguldaklılarla bir araya gelecek.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önce muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek Zonguldak'ın sorunlarını onlardan dinleyecek. Sayın Genel Başkanımız daha sonra ev kadınları ve şehit madencilerimizin eşleri ile buluşarak onların yaşadığı sorunları dinleyecek. Son olarak da Sayın Genel Başkanımız, Zonguldaklı gençler ile buluşacak. Zonguldak için çok önemli olan bu buluşmalarda Zonguldaklılar sorunlarını Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na anlatacak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerilerini Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dinleyecek"