2'nci Amatör Küme Ereğli A Grubu takımlarından Kdz Ereğli Spor (KES) - Tepeörenspor Cumartesi günü Şehit Vefa Karakurdu Stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Ferdi Tatoğlu, Hakan Aydın ve Murat Kaskun üçlüsü yönetti. Maç öncesi Tepeörenspor hakem ve Kdz Ereğli Spor Takım Kaptanı Bilal Yaman'a çiçek takdim etti.
Mütevazi kadrosu ile ligde mücadele eden Kdz Ereğli Spor rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.
Maçın 36.dakikasında 1-0 öne geçen Kdz Ereğli Spor ilk yarıyı aynı skor ile tamamladı. İkinci yarı ise oyun kontrolünü elinden bırakmayan Ereğli Spor, 54.dakikada skoru 2-0 yaptı. İkinci golden sonra oyundan düşen Tepeören karşısında 76.dakikada Ereğli Spor skoru 3-0 yaptı. Maçtaki 3 golünde sahibi olan Kdz Ereğli Spor'lu Resul Okumuş hattrick yaptı.
Hafta boyu Kdz Ereğli Spor'u lige hazırlayan Zonguldak'ın en Genç Antrenörü Emre Kartal 'hafta boyu arkadaşlarımız ile bu maça hazırlanmıştık. Sahada da istediğimizi almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Coşkun Sesli hocamızın Teknik Sorumluluğunda edindiğimiz bilgilerle Kdz Ereğli Spor ailemize bir şeyler katmaya çalışıyoruz. İlk defa bu sezon antrenörlük yapıyorum. Buna rağmen bana güvenen ve her zaman, her konuda yanımda olan Kaan Başkanım ve Uğur Başkanıma teşekkür ederim. Coşkun Sesli hocamda bizim için ayrı bir değer, ayrı bir kalite. Ondan öğreneceğim çok şey var' dedi. Kdz Ereğli Spor (KES) gelecek hafta Neyren Gökçelerspor deplasmanına gidecek.