Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli ve Yürütme Kurulu üyeleri Nizamettin Eyidoğan, Sevda Bilici, Recep Kabuk, Güliz Aktaş, Tuncay Ünlütürk, Ayşe Eşme, Dilek Keleş, Hülya Acar; Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı ve Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri Yeliz Alagöz, Yonca Girgin, Nurdan Candan, Gülsabah Karail, Süreyya Sağlam Kabacı ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Kamuran Mısırlı'dan oluşan Kent Konseyi Heyeti Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun'u ziyaret ederek Kent Konseyi çalışmaları ve hazırlık aşamasındaki projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yeni oluşan yürütme kurulunda yer alan isimlerle tanışan Kaymakam Muharrem Coşgun, her kesimden temsilcinin yer aldığı Kent Konseyi'ne başarılar dileyerek her zaman destek vereceğini ifade etti.

Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli de Kaymakam Coşgun ile kent konseyinin hayata geçirmeyi planladığı projeler (Küresel ısınma, iklim değişikliği, ambalaj atıkları vb.) hakkında bilgi verdi.

Ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı ziyaret eden Kent Konseyi çalışmaları ve hazırlık aşamasındaki projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kadın Meclisi üyeleri de çalışmaları hakkında bilgi vererek projelerini paylaştı.

Başkan Kantarcı gönüllü yapılan çalışmalarda Kent Konseyinin en büyük destekçisi olacağını belirtti.