Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig Play-off maçlarında şampiyonluk mücadelesi veren Gelikspor 23 Mart Çarşamba günü saha ve seyircisi önünde erteleme maçında Yenimahallespor'u konuk edecek. 15.00'da Gelik Sahası'nda oynanacak maç öncesinde Gelikspor Pazartesi günü yaptığı son idmanla maçın hazırlıklarını tamamladı.

KARLI ZEMİNDE İDMAN YAPTILAR
Gelikspor hafta sonu yağan yoğun kar yağışı nedeniyle sahanın karla kaplı olmasına rağmen zor şartlarda Yenimahallespor maçı hazırlıklarını antrenör Kerem Şenel nezaretinde tamamladı, karşılaşmanın başlama saatini bekliyor.

ZEMİN KARLA KAPLI, GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Gelikspor ile Yenimahalespor arasındaki maçın oynanacağı Gelik Sahası karla kaplı. Ancak Gelik Belediyesi ve Gelikspor Kulübü gerekli çalışmaları yaparak sahanın maç saatine kadar hazır olmasını sağlayacak, maç sorunsuz şekilde oynanacak.

GELİKSPOR İLK 4 HAFTADA 9 PUAN TOPLADI

Ligin ilk haftasında Akınspor'u deplasmanda 2-0 yenen Gelikspor, sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor'u 1-0, yine sahasında Çaycumaspor'u 1-0'lık sonuçlarla yenerek 4'üncü haftaya 9 puanla girmişti. Ligin 4'üncü haftasında Kozlu Belediyespor ile deplasmnda karşılaşan Gelikspor rakibine 2-0 mağlup oldu.

TÜM MAÇLARA FİNAL GÖZÜYLE BAKIYORLAR
Gelikspor son oynadığı ve 2-0 kaybettiği Kozlu Belediyespor maçının ardından 3 transferle kadrosunu güçlendirdi. Mavi-beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Resul Cesur ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve Gelikspor camiası şampiyonluk için kenetlendi, hem maça final gözüyle bakıyor.