Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sokak arasında otomobil ile hız yaptıkları için kendilerini uyaran vatandaşı pompalı tüfekle yaralayan şahıslar, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Gebze ilçesi Adem Yavuz Mahallesi 2323 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası öğrenilemeyen Kia marka otomobil sokaktan hızlı geçerken mahalleden Muzaffer M. ve oğlu Muammer M. duruma tepki gösterdi. Baba ve oğul, sokakta çocuklar olduğu için otomobildeki şahısları hızlı geçmemeleri konusunda uyardı. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce mahalleliler, araya girerek ayırdı. Kavga esnasında otomobildeki şahıslardan birinin de bıçak çektiği iddia edildi. Mahallelilerin araya girmesiyle olay yatıştırılınca otomobildeki şahıslar önce bölgeden ayrıldı. Ardından pompalı tüfekle tekrar sokağa gelen şahıslar, Muammer M. ve Muzaffer M.'ye kurşun yağdırdı. Çıkan saçmalardan biri baba Muzaffer M.'ye isabet etti. Ateş eden şahıslar ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Görenler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Muzaffer M., Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kısa sürede yakalandılar
Öte yandan polis ekipleri, şahısları yakalayabilmek için çalışma başlattı. Yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından isimlerinin A.A. ve Y.T. olduğu tespit edilen 2 şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüpheli, sorgulanmak ve ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.