'Kendileri Allah'la pazarlık mı yapmışlar!'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak ziyaretini değerlendirdi. Muhalefetin pandemi döneminde ortaya çıkan ekonomik kriz ve doğal afetlerden gelen zararlar üzerinden siyaset malzemesi çıkardığını ifade eden Hamdi Uçar "Kendileri Allah'la pazarlık yapmış gibi, haşa... bir anlayışla hareket ediyorlar" dedi.

AK Partili Hamdi Uçar genel başkanın ziyareti ve muhalefetin eleştirileri ile ilgili şöyle konuştu:
"İki yıldır pandemi ile boğuşan bir ortamda yaşıyoruz, buna bağlı olarak bütün insanlık hem psikolojik hem de ekonomik sıkıntılar yaşadı.
Ülkemizde buna bağlı olarak hem ekonomik anlamda bir takım sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Bütün dünya sadece ekonomik sıkıntılarla değil doğal afet lerle de mücadele ediyor.
Buna bağlı olarak bizim ülkemizde de yangınlar, seller, fırtınalar gibi doğal afetlerle mücadele etmek zorunda kalındı.
Ne yazıkki bütün dünya bununla boğuşurken muhalefet de ülkemizde bu yaşanan süreçleri fırsat bilerek vatandaşlarımızla ekonomik olumsuzluklardan, yaşanan gelişmelerden siyasi prim yapmaya çalıştı.
Bu bağlamda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu ziyaretlerde bu ekonomik sıkıntıları dile getirerek sanki kendilerinin göreve geldiği dönemlerde bu doğal afetler yaşanmayacakmış gibi, Allah'la pazarlık yapmış gibi, haşa...bir anlayışla halkın karşısına çıkıp yanlış yönlendirmeler, süreçlerin ne yazıkki siyasi malzeme yaparak politika üretmeye çalışıyorlar.
Bunun ne topluma ne de kendilerine ne bir şey kazandırmadığını söylemek isterim."