Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, MHP Çaycuma İlçe Teşkilatına iadeyi ziyarette bulunarak partinin yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Muharrem Coşgun Çaycuma'da oluşan gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Bölgede bulunan OSB'nin tamamen dolduğu, yeni bölgeler açılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kaymakam Coşgun, dışarıdan çok fazla yatırımcı talebi olduğu, bölgeye olan ilginin çok fazla olmasının artık hissedilmeye başlandığı, çok fazla yer talebinde bulunan firmaların bulunması ileri ki dönemde bölgenin çok büyük yatırımlar çekeceğinin bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

Coşgun; "Doğalgazın bölgeye kattığı değerin yanında, Endüstri Bölgesinde 2 tane çelik firması yatırım yapmak üzere alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Limanın üst yapısı çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Ankara'ya kadar olan bölgenin tamamına Filyos Limanı hizmet verecek, bölgenin tüm üretimi buradan dünyaya açılacak. Bölgenin önü çok açık. Çok yakın zamanda çok hızlı göç alan bir bölge haline geleceğiz. Bunun için bölgenin her kurumları buna hazırlıklı olması gerekiyor" diye konuştu. MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Muharrem Coşgun'a ilgi ve alakaları için teşekkür etti.

Ç