Zonguldak'ta Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, Madenci anıtında şehitler için saygı duruşunda bulunup, Katil polis" diyenler, "Kahrolsun PKK" diyemezler soganları attılar.

TGB Zonguldak İl Başkanı Umut Ergin yaptığı basın açıklamasında, Kahraman Mehmetçiğimizin Şırnak'ta, Hakkari'de, Sur 'da, Nusaybin'de, Afrin'de, Resulayn'da ve Gara'da terör örgütüne çok sert darbe vurduğunu söyledi. Umut Ergin; "Her eylemiyle Kandil'den yönlendirilen bir kukla olan terör örgütünün siyasi kanadı HDP'nin milletvekilleri Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Hüda Kaya'nın başını çektiği, FETÖ ve PKK kaçakları ve HDP dostlarının da alet olduğu bu alçak koronun 13 şehidimizden ordumuzun harekatını sorumlu tutarak, eğer barış olsaydı açılım olsaydı böyle olmazdı diyecek, 13 vatandaş siyasi hamle için kullanıldı diyecek kadar ileri giden, Katil polis" diyenler, "Kahrolsun PKK" diyemezler! "Kayyumlara karşıyız" diyenler Mehmetçiği savunamazlar! Diyarbakır annelerinin yanında olmayanlar, 13 şehidimizin ailesinin yanında olamazlar! HDP dostları Türkiye'yi savunamazlar." dedi.
TGB Başkanı Umut Ergin şunları söyledi: "Değerli Zonguldak halkı;14 Şubat 2021 sabahına bir kara haberle uyandık. Sınır içinde eriyen, yok olan; sınır ötesinde köşeye sıkışan bölücü terör örgütü PKK, kahraman Ordumuzun Gara bölgesinde gerçekleştirdiği askeri harekat esnasında farklı zamanlarda esir alıp kaçırdığı 13 silahsız vatandaşımızı insanlık dışı bir biçimde şehit etmiştir. Hiçbir hukukta, hiçbir vicdanda yeri olmayan bu alçaklık; PKK'nın içine düştüğü çaresizliği ve yok oluşu,bitişini göstermektedir.
PKK bitmektedir. Kahraman Mehmetçiğimiz Şırnak'ta, Hakkari'de, Sur 'da, Nusaybin'de, Afrin'de, Resulayn'da terör örgütünün sığınaklarını bir bir çökertmiştir. Doğu Fırat'ta, Sincar'da, Gara'da zafer yakındır. Dünyaya diş göstermek ve ABD saldırganlığını yeniden tesis etmek için göreve başlayan Amerikan başkanı Biden'ın Batı Asya'da ayağını basacağı bir toprak kalmamıştır. Çünkü binlerce tır silahla besleyip büyüttüğü, Pentagon bütçelerinden milyon dolarlar akıttığı, eğittiği kara gücü PKK/YPG; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin pençesinde yok olmaktadır. Vatan Savaşımız emin adımlarla kesin zafere ilerlemektedir; Türkiye'yi, Irak'ı, İran'ı, Suriye'yi parçalama planları vatan toprağına gömülmüştür ve o planları oradan çıkaracak bir kuvvet yoktur. 5 yıl önce şehir merkezlerinde bombalar patlatan çocuk katili PKK, yine insanlıktan çıkmış ve silahsız vatandaşlarımızı şehit etmiştir. Fakat amaç bellidir: Sahada tutunacak dalı kalmayan PKK, Mehmetçiğimizi bir psikolojik savaşla, kara propagandayla suçlamak istemektedir. Peki kimdir bu kara propagandanın sözcüleri, memurları? PKK'nın memurları şehirlerdedir. Her söylemiyle, her eylemiyle Kandil'den yönlendirilen bir kukla olan terör örgütünün siyasi kanadı HDP. Dün de bir düzmece yalanla kamuoyunu zehirlemeye çalıştı. HDP milletvekilleri Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Hüda Kaya'nın başını çektiği, FETÖ ve PKK kaçakları ve HDP dostlarının da alet olduğu bu alçak koro 13 şehidimizden ordumuzun harekatını sorumlu tutacak, eğer barış olsaydı açılım olsaydı böyle olmazdı diyecek, 13 vatandaş siyasi hamle için kullanıldı diyecek kadar ileri gitmiştir. Bu karanlık bir psikolojik harekattır. Hedef Türk Ordusu'dur, onun komutanlarıdır. Düşman çok iyi bilmektedir ki Türk ordusu, Türk polisi Türkiye'nin en değerli varlığıdır. Bu HDP'nin ne ilk suçu olmuştur ne de son suçu olacaktır. Diyarbakır'da HDP binası önünde bir yıldır nöbet tutan annelerimizin eli bağrındadır. Evlatları HDP binalarından devşirilip Kandil'e, PKK'ya köle yapılmış, dağa kaçırılmıştır. HDP belediyeleri PKK'ya her türlü lojistik desteği vermekte, alan açmaktadır. HDP'nin her örgütü PKK'nın militan toplama merkezidir. Vatanımızı savunduğumuz her olayda HDP, psikolojik savaşın memuru, ezilen PKK'nın koruyucusu ve terör örgütünün propaganda aracıdır. Geçmişte Doğu ve Güneydoğu'muzda HDP, PKK silahlı varlığına sırtını yaslıyordu. Şimdi durum değişmiştir: PKK, şehirlerde hayata HDP ile tutunmaktadır. Bu oyun bu kurgu artık bitmelidir! Anayasamızın gereği yapılmalıdır, devletin üst kademelerinden gelen mesajlar hayata geçirilmelidir, herkes üzerine düşeni yapmalı ve HDP kapatılmalıdır! Analarımızın ağlamaması için kesin çözüm: PKK silahla bitirilecek, HDP kapatılacaktır. HDP'nin mahcup dostları yine mahcubiyet duyuyorlar. Hedefi yamuk, suyu bulanık, kanı değişik tavırlar alıyorlar. Yer yer medya organlarından psikolojik savaşa alet olanlar da var aralarında. Onlara sesleniyoruz:
"Katil polis" diyenler, "Kahrolsun PKK" diyemezler!
"Kayyumlara karşıyız" diyenler Mehmetçiği savunamazlar!
Diyarbakır annelerinin yanında olmayanlar, 13 şehidimizin ailesinin yanında olamazlar!
HDP dostları Türkiye'yi savunamazlar. Bu tavırlarını acilen değiştirmelidirler. Türk Milleti, Türk Gençliği PKK'nın temizlenmesi, HDP'nin kapatılması, vatanımızın bütünleştirilmesi mücadelesinde sıkılı bir yumruk gibidir ve görev başındadır" dedi.