TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yıllardır yaşadığı maddi-manevi kriz nedeniyle sürekli satıldı-satılacak şeklinde yorumlar ile karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz yıllarda bazı kurumların talip olduğu iddia edilen Zonguldakspor'a bu kez Zonguldaklı, ancak Katar'da yaşayan 42 yaşındaki Süleyman Taşçı isimli bir iş adamının talip olduğu iddia edildi.

Katar Kraliyet İş Konseyi Başkanlığı da yapan Zonguldak Devrek doğumlu iş adamı Süleyman Taşçı'nın 3 gün önce Zonguldak'a gelerek Zonguldakspor yönetimi ile bir görüşme yaptığı iddia edildi

Türkiye dışında Almanya'da da bir süre yaşamını sürdüren 42 yaşındaki Zonguldaklı işadamı Süleyman Taşçı'nın Katar'da yaşamını sürdürdüğü belirtiliyor.

Taşçı İstanbul'da bir 2'nci Lig takımını almaya niyetlendiği, ancak memleketi olan Zonguldakspor'un daha cazip olduğunu ileri sürerek niyetinin Zonguldakspor'a almak olduğu iddia edildi.

Süleyman Taşçı ve ekibinin önümüzdeki günlerde bir kez daha Zonguldak'a gelerek son bir görüşme yapacağı da belirtildi.

Taşçı'nın Zonguldakspor'a tek başına mı, yoksa Katarlılarla birlikte mi talip olduğu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.