Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetimi, Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Spor Kulubü'nün tesislerini ziyaret etti. Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık'ın selamları ileten Yönetim Kurulu, İstanbul'dan güzel izlenimler ve kazanımlarla döndü.

Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, Futbol Şubesinden Sorumlu As Başkan Deniz Koca, Federasyon ve Dış İlişkilerden Sorumlu As Başkan Özkan Özyiğit, Futbol Şube Sorumlusu Sercan Demir, Erkek Futbol Alt Yapı Sorumlusu Fatih Çapar ve Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal, Süper Lig takımlarından Kasımpaşa SK'nın tesislerini ziyaret etti.

Burada Kasımpaşa Spor Kulübü CEO'su Serkan Reçber tarafından ağırlanan Yönetim Kurulu Üyeleri, Reçber'e, Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık'ın yeni sezon öncesi güzel dileklerini iletti ve takımın formasını hediye etti.

Reçber, Kdz.Ereğli ve Kdz.Ereğli Belediyespor'un, gönlünde her zaman farklı bir yeri olduğunu belirterek, ziyareti Kasımpaşa SK ile Kdz.Ereğli Belediyespor'un kardeş kulüp olması için ilk adım olarak değerlendirdi.

HAZIRLIK MAÇI PLANLANIYOR

Reçber, "İki takımın sezon takviminin uyması halinde sezon öncesi hazırlık maçı planlaması yapabiliriz. Bundan mutluluk duyarız. Ayrıca oyuncu desteği, olası sakatlıklarda tedavi süreçlerinin takibi, genç oyuncuların gelişimi ve alt yapı oyuncularının izlenmesi, yetenekli alt yapı oyuncularının tesislerde misafir edilmesi ve Kasımpaşa alt yapı direktörlüğü ile bilgi alışverişi gibi konularda her zaman yanınızdayız. En yakın zamanda Ereğli'ye gelerek, hem değerli Başkanımız Halil Beyi, hem de kulübümüzü ziyaret edeceğim" dedi.

Ziyaretin bir bölümüne Teknik Direktör İsmail Aksu da katıldı.

Yönetim Kurulu, gösterdiği misafirperverlik nedeniyle Reçber'e ve Kasımpaşa Kulübü'ne teşekkür etti.