Türkiye genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen"Antrenör Kapasite Gelişim Semineri" Zonguldak'ta da düzenlendi. Zonguldak Sporcu Fabrikası Toplantı Salonu'nda yapılan Antrenör Kapasite Gelişim Semineri'ne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tüm antrenörlerin yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Hizmet Müdürleri ve Şube Müdürleri de katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu toplantıya Video Konferans sistemi ile katılarak günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Bakan Kasapoğlu antrenörlere yönelik yaptığı konumasında "Sporun yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir olması, daha başarılı Türk sporu için bütün gücümüzle sahadayız" diyerek tüm antrenör başarılar diledi.
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA YAPILDI
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu önderliğinde, İl Müdürümüz, Hizmet Müdürlerimiz ile Şube Müdürlerimiz ve İl/İlçelerimizde özveri ile çalışmalarını sürdüren antrenörlerimiz ile 'Antrenör Kapasite Geliştirme Eğitimi' başlamıştır.
Sporcu Fabrikamız Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimde Sayın Bakanımız toplantıyı sonlandırırken sporun yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir olması, daha başarılı Türk sporu için bütün gücümüzle sahadayız diyerek tüm antrenör arkadaşlarımıza başarılar diledi."