TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde 13.00'da Tarsus İdmanyurdu'nu konuk edecek. Ligde son 7 maçından 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi alan kırmızı-lacivertli ekibin özellikle sahasında puan kaybına tahammülü yok. Kötü gidişatına taraftarının önünde son vermek isteyen Elmas, tüm motivasyonunu Pazar günü Tarsus İdmanyurdu maçına yoğunlaştırıyor.

MAÇIN HAKEMİ MARDİN'DEN GELİYOR
MHK bu zorlu maçın hakem triyosunu açıklarken, Zonguldak Kömürspor-Tarsus İdmanyurdu maçında Mardin Bölgesi Klasman hakemlerinden Yunus Dursun düdük çalacak. Yunus Dursun'un yardımcılıklarını ise Sedat Etik ve Mehmet Özer yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarakm ise Yusuf Adnan Kendirciler olarak açıklandı.

İSTATİSTİKLERLE DURSUN ŞAHİN

28 yaşındaki Mardin Bölgesi Klasman hakemi profesyonel kariyerinde 34 maç yönetmiş bu maçlardan 15 tanesini ev sahibi takım, 10 tanesi misafir takım kazanırken, 9 maç berabere tamamlanmış. 34 maçta 8 kırmızı kart gösteren Dursun 159 tane de sarı olmak üzere toplam da 167 kart göstermiş.

Dursun Şahin son maçını 27 Kasım 2021 tarihinde yine 2.lig Beyaz Grup'ta Kırşehir Belediyespor ile Ankara Demirspor maçında düdük çalarken karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.