Hayatımıza hızı öyle bir entegre ettik ki, artık daha 3-4 yıl öncesinde ki yaptığımız bir işin süresi şimdiki zamanda bize çok yavaş gelmeye başladı. Teknolojinin tabi ki bu süreçte payı çok çok büyüktür.

Örneğin daha 2 - 3 yıl önce kullandığımız bir bilgisayar bize şu an hem çok yavaş hem de işe yaramaz gibi görünmeye başlamaktadır. Tabi sadece bilgisayara değil telefonlarda da durum aynı.

Hayat tarzımızın tamamen teknolojik cihazlara ilave olmasıyla birlikte bu durum daha çok önemli hale gelmiştir.

Karaman Nöbetçi Eczaneler

İnsanlar her şeye bir tık uzakta olmak istemeye başlamış durumdadır. Öyle ki nöbetçi eczane ihtiyaç olduğunda sağa sola sormak, her hangi bir eczanenin camına bakmak yerine elindeki telefondan Karaman Şehir Rehberi diye girip oradan hangi eczanenin nöbetçi olduğunu saniyeler içinde öğrenebilmekte. Karaman haber sitesi olan Karamandan.com'da sizler için internette arayım bulayım hızınıza bile hız katarak web sitesinde hazırlanan yazılım ile siteye girdiğinizde direkt olarak sizleri Karaman şehir rehberi karşılamakta. Burada da ihtiyacınız nöbetçi eczane ise onu tıklayarak o gün hangi eczanelerin nöbetçi olduğunu görebilirsiniz.

Karaman Haberleri

Gündemi yakından takip ederek yaşanan olayları anında vatandaşlara duyurmak adına var gücüyle çalışmaktadır. Karaman haber sitesi karamandan.com alanında uzman ekibiyle haberleri çarpıtmadan en doğru ve sade bir dille vatandaşlara aktarmaktadır.

Özellikle bilgi dağıtma ağları son yıllarda o kadar çok artı ki insanlar bilgiyi birçok farklı siteden birçok farklı mecradan öğrenebilir hale gelmiştir. Tabi burada ki en büyük problem bilgi kirliliği olmuştur. Karaman Haber Sitesi Karamandan.com en doğru haberleri hiçbir bilgi kirliliği olmadan, en doğru kaynaklardan en doğru şekilde vatandaşlara ulaştırmaktadır.

Karaman Hava Durumu

Tabi ki Karamanlı vatandaşlar sadece Karaman'daki olayları haberleri öğrenmenin yanı sıra karaman hakkında başka bilgilerde öğrenmek istiyorlar. Karamandan.com Karaman Hava Durumu özelliği ile başka hiç bir siteye gerek kalmadan, doğrudan Meteoroloji genel müdürlüğünden aldığı verileri vatandaşlara ulaştırmaktadır.

Sıcaklıklar görseller ve tahminler hazırlanan Karaman Hava Durumu modülü, insanların hava durumu noktasında akıllarındaki soru işaretlerini gidermektedir.