Yaklaşık 60 yıldır Zonguldak'a hizmet veren Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda (Şehir Statı) çim yenileme çalışmaları tamamlandı, tartan pist yenileme çalışmaları ise devam ediyor.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na serilen çim tarihin en iyi ve en düzgün çimi olarak değerlendirilirken, tartan pistin yapımı ise ilk sıcak havalarda tamamlanacak.

MUSTAFA TUTULMAZ, HAMDİ UÇAR VE ÖMER SELİM ALAN İNCELEME YAPTI
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in 1.Karaelmas Gençlik ve Spor Şenliği etkinliğine davet edilen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda inceleme yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in stadın son durumu hakkında bilgi alan Tutulmaz, Uçar ve Alan çimlere hayran kalarak Hakan Yüksel ve ekibini kutladı. Yüksel çimler için özel bakım yapıldığını ve çok iyi durumda olduğunu belirtirken, tartan pistin ise havaların sıcak gitmesiyle birlikte tamamlanacağını söyledi.

ZONGULDAKSPOR MAÇLARI BU SEZON EVİNDE OYNAYACAK

2021-2022 futbol sezonunda evine kavuşacak olan Zonguldakspor yeni sezon maçlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacak. Taraftarın 1,5 yıldır Corona Virüs salgını nedeniyle uzak kaldığı takımını yeni sezonda Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda izleyecek ve her zaman olduğu gibi tüm maçlarda 90 dakika destekleyecek.