Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde Gençlik Spor Merkezi Kapalı Spor Salonu'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Fener bölgesinde bulunan 10 okul bünyesindeki Kızılay Kulübü öğrencileri düzenlenen kan bağışı kampanyasında stant açarken ayrıca öğrenciler de müzik gösterisi gerçekleştirdiler.

Minik öğrenciler ise fazla tırpan kartlarla birlikte kampanyaya katılarak destek oldular ve Kan ver Hayat kurtar diyerek örnek oldular.
Kampanyaya lise öğrencileri ve velileri yoğun ilgi gösterdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan beraberinde Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mehmet günaydın ile birlikte kan veren öğrencileri kutladılar tebrik ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Kan veren öğrencileri görünce bu görüntü o kadar güzel ki sözün bittiği yer" diyerek mutluluğunu ifade etti.
Aldoğan, "Görüyorsunuz işte sorumluluk kanımızda var. Bu ortak projemizde Kızılayımız iyi ki var ve Kızılay'a ben çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bu duyarlılığı da bizim Tabii ki sorumluluğumuzu arttırıyor ve ayrıca da heyecan veriyor. İnşallah tüm vatandaşlarımızı bu konuda desteğe davet ediyoruz" dedi.

Kızılay Kan Merkezi müdürü Dr Mehmet Günaydın da, "Milli Eğitim müdürlüğümüz ile ortaklaşa bugün kan bağışı kampanyasına Merkez ilçeden başladık Ve hafta boyunca ilçelerimizde 8 ayrı noktada kan bağış kampanyası daha düzenleyeceğiz. O yüzden Sayın Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere tüm Milli Eğitim camiasına gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz. Her zaman dediğim gibi Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır kampanyanın tüm kurumlara, tüm topluma örnek olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.