Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, vatandaşların huzurlu ve mutlu bir yılbaşı akşamı geçirmesi için kent merkezinde çeşitli denetimler gerçekleştirdi.
Vali Tutulmaz'a yaptığı gezi ve incelemelerde Zonguldak Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç eşlik etti. Vali Tutulmaz ilk olarak Ankara yolundaki polis noktasında araçları durdurdu. Emniyet kemeri denetimi yapan Vali Tutulmaz vatandaşların yeni yılını kutladı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz,"2021 yılı günü itibari ile bitiyor yarın dan itibaren, hep beraber 2022 yılına karşılayacağız. Bu yıl geçen senenin gölgesinde kalarak Pandemiden kaynaklanan SORUNLARla yaşadık. Pandemiden kaynaklı değişiklikle ülkemiz ve dünya olarak sorunlarla karşı karşıya kaldık. Dileğimiz 2022 yılının daha iyi geçmesi yönünde.İnşallah hep beraber sağlıklı, huzurlu bu yılı karşılarız. Bu gece insanlarımız eğlenecek, huzurlu bir şekilde yeni yıla girecekler biz de kamu olarak kolluk kuvvetleri başta olmak üzere sağlık, zabıta her alanda kamu vatandaşlarımızın işini kolaylaştırılacak. Her türlü tedbir alındı kollukla ilgili olarak emniyet, jandarma ve sahil güvenlik olarak 194 ayrı ekip ve 1387 personel ile görevde olacağız.İl genelinde merkezi ile kırsalı ile köyü ile huzurlu bir yılbaşı akşamı geçirmeyi diliyoruz.
Her alanda kolluk birimleri görev başındadır bu vesileyle sizlerle beraber jandarmamızın polisimizin ve sağlık personelimizin çalışmalarını takip edeceğiz ve onların yanında onları ziyaret edeceğiz."

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç trafik kontrolünün ardından 112 Çağrı Merkezini ziyaret ettiler. 112 acil çağrı merkezi personeli ile sohbet eden Vali Tutulmaz personele kolaylıklar diledi. Ardından Valilik Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezine uğrayan Vali Tutulmaz ve beraberindekiler Merkez ve ilçelerde bulunan güvenlik kameralarının olduğu noktaları takip ettiler.