Veinze Socks, İngiltere'nin başkenti Londra'da özel tasarım ekibi ile tasarladığı yüksek kalitede renkli çorap üretimlerini ise Türkiye'de gerçekleştiriyor. Kalite standartları üst düzeyde belirli olan üretim aşamaları ile firma, kadın çorabı, erkek çorabı ve bebek çorabı çeşitlerini tüketiciler ile buluşturuyor.

Çorap Türleri

Kadın, erkek ve bebek renkli çoraplarının üretimi konusunda firma yüzlerce değişik çeşit ile çalışıyor. Geniş ürün gamı içerisinde firma, tasarladığı bu çorapların en kaliteli şekilde üretimlerini de profesyonel bir biçimde gerçekleştiriyor.

Çorap Özellikleri

Üst düzey kalite ile üretimlerini gerçekleştiren Veinze Socks, tasarımdan üretime kadar en nitelikli çorapları müşterilerine sunarken;

  • Penye olarak da bilinen çok yüksek kaliteye sahip pamukla üretim gerçekleştiriyor,
  • Organik bambu iplikleri ile üretimlerini gerçekleştirdiği bambu çoraplarında kalitesini ortaya koyuyor,
  • Likra kullandığı çorapları sayesinde kaşınmaya, terlemeye sebep olmayan ve sıkma yapmayan ürünleri sunuyor,
  • Burun, bilek ve topuklarda herhangi bir rahatsızlığa neden olmayan yumuşak ve esnek çorap üretimlerine imza atıyor,
  • Renkli çoraplarda yeni teknoloji burun dikişleri kullanan firma, iplik kalıntısı bırakmayan üretimleri ile ayak parmaklarına rahatlık sağlıyor.
  • Firma spor çorap modellerindeyse yeni teknoloji ile üretilen terletmez malzeme kullanıyor.

Veinze Socks, birinci sınıf kalite ve özel tekniklerle gerçekleştiği üretimleri ile sektöründe kalite farkını da ortaya koyuyor.

Firmanın Sunduğu Avantajlar

Veinze Socks firmasına www.veinze.com adresi üzerinden ulaşım sağlayarak, renkli çorap tasarım ve üretim çeşitlerini görebiliyorsunuz. Firmanın online sitesinde sağlanan güvenli alışveriş ortamı içerisinde alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz. Koşula ve herhangi bir şarta bağlı olmadan 15 gün içerisinde iade ve değişim imkanı da sunan firmadan 50 TL ve üzerinde verdiğiniz siparişlere ise Türkiye'nin neresinde olursanız olun ücretsiz kargo olanağıyla erişebiliyorsunuz.