Tazof Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Akıl ve Zeka Oyunları Merkez İlçe Turnuvası sona erdi.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Fabrikası Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya İlkokul ve ortaokul düzeyinde büyük bir katılım gerçekleştirildi.

REVERSİ DALINDA ŞAMPİYON BEYCUMA'DAN ÇIKTI

Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Reversi branşında Yıldızlar kategorisinde Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu öğrencisi Kadir Yılmaz şampiyonluğunu ilan etti. Kadir Yılmaz'ın Zonguldak merkezdeki çok sayıda okul ve öğrenciyi geride bırakarak Beycuma'ya Merkez İlçe şampiyonluğunu getirmesi Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu ve beldeye gurur ve sevinç yaşattı. Mangaya kategorisinde ise yine Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu'ndan Kerem Aydın ikinci oldu.

İL ŞAMPİYONASI 18 NİSAN'DA YAPILACAK

Tazof Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Akıl ve Zeka Oyunları Merkez İlçe turnuvasının ardından bu kez Merkez ilçe ve diğer ilçelerin de katılacağı İl Şampiyonluğu turnuvası 18 Nisan tarihinde düzenlenecek.