Böylece de kadınlar ince çizgileri ve muhteşem görüşleri ile her sorunu daha çabuk çözerek uzlaşabilmektedirler. Bu sayede kadınların bulundukları ortamda problemler her ne kadar büyük olursa olsun asla daha fazla büyümeden kısa sürede bir çözüme ulaşır.

Kadınlar çevrelerine fedakarlık ederek ilişkilerini her daim sağlam tutabilmektedirler. Bu kadar ince düşüncelere sahip kadınlar ne ister? Kadınlar aslında büyük küçük demeden herkesten duygu ve düşüncelerine karşı saygı duyulmasını isterler. Çünkü gösterilen bu saygı kadınların daha çok güçlenmesini ve kendilerine daha çok güvenmelerini destekler.

Kadınlar hayatı çözüm odaklı bakış açıları sayesinde olabildiğinden çok daha fazla güzelleştire bilirler. Yeter ki bir kadının zihni onu huzursuz eden düşüncelerle meşgul etmesin. Çünkü kadınlar almaktan çok vermeyi tercih ederler. Öyleyse topluma hayat veren kadınlara her zaman saygı göstererek, onların daha güçlü olmalarını hep birlikte sağlayalım.

Hiç Bir Kadın Şiddeti Hak Etmez

Kadına şiddete hayır! Sloganları ne yazık ki günümüzde de hala yankılanmakta. Varlığı ile hayata anlam katan kadınlar bu durumlara maruz kaldıkları için yaşama sevinçlerini her geçen gün biraz daha kaybetmektedirler.

Kadınlar gelecek için oldukça önemlidirler. Çünkü sağlıklı düşünemeyen, sürekli eleştirilen bir anne geleceğin bireyleri olan çocuklarına da yeterli olamayarak, aslında topluma zarar verebilecek bireylerin yetişmesine neden olabilmektedirler. Bu gibi durumlar hepimize zarar vereceği için aslında kadına şiddete ve kadın cinayetlerine hep birlikte dur demeliyiz. Böylece el birliğiyle toplumda hak ettiği değeri görmeyen kadınları koruyarak, aslında kendi geleceğimizi kadına verilecek değer ile garanti altına alabiliriz.

Türkçe Anlamı, Bonita Kelimesi Ne Demek?

Madonna oldukça iddialı şarkısı ile la Isla Bonita bir dönem ortalığı kasıp kavuşmuştu. Dinleyenlerin asla vazgeçemediği ve şiddetle çevresine tavsiye ettiği bu şarkı gündemden hiç düşmedi ve hala da düşmemekte ısrar ediyor. Büyük küçük herkesin eşlik ettiği ve severek dinlediği bu şarkı herkesin Bonita ne demek? Sorusunu sormasına neden olmuştu. Bonita Türkçe olarak tatlı ve güzel anlamına gelmektedir. Tıpkı Madonna'nın bize Bonita şarkısında hissettirdiği gibi.

Bonitam Kadın Sitesi

Kadınların huzur bulduğu ve severek takip ettiği sitelerden bir tanesi de hiç şüphesiz ki kadın siteleridir. Kadın siteleri kadınlara hitap etmek konusunda oldukça başarılıdır. Çünkü kadın siteleri genellikle kadınların hayatlarını kolaylaştıracak en güncel bilgilere yer vermektedir. Siz de en çok okuyucuya sahip olan, Bonitam ile sıfır risk alarak, en sağlam basamaklarda hızlı adımlarla ilerleye bilirsiniz.

Her bilgileri zaten eşsiz olan kadınlar, kadın sitesi desteği ile de bu bilgilerini farklı bir boyuta taşıya bilmektedirler. Yeter ki her kadın sitelerinin lideri Bonitam ile bilgilerini canlandırabilirsin.