Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı'nda önemli bir karşılaşma oynayacak. Kırmızı-lacivertli ekip son maçında deplasmanda Şanlıurfaspor'a 3-0 yenilirken bu maçın telafisini Utaş Uşakspor karşısında yapmayı planlıyor.

UTAŞ UŞAKSPOR'DA 3 TANIDIK İSİM

Zonguldakspor'un Çarşamba günü sahasında oynayacağı rakibi Utaş Uşakspor'un başına iki hafta önce Zonguldakspor'un geçtiğimiz sezonki Teknik Direktörü Serkan Afacan getirildi. Afacan ilk maçını geçtiğimiz hafta sahasında Hacettepe'ye karşı oynadı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

ZONGULDAKSPOR'DA 24 GOL ATTILAR

Serhat geçtiğimiz sezon Zonguldakspor'da 10 gol atarken, Gürkan ise sezonu Zonguldakspor formasıyla 14 golle tamamlamıştı.

Geçtiğimiz sezon Zonguldakspor'da forma giyen ve attıkları gollerle takımı sırtlayan golcü Gürkan Öztürk ve kanat oyuncusu Serhat Baştan sezon sonunda Utaş Uşakspor'a transfer olarak kırmızı-siyahlı ekibin başarısı için ter dökmeye başladılar. Geride kalan 28 haftada içinde Gürkan ve Serhat 25'er kez forma giydiler. Uşakspor'da bu sezon Gürkan 13 gol atarken, Serhat Baştan ise 3 golle rakip fileleri havalandırdı.

İLK MAÇTA UTAŞ'A 3-2 YENİLDİK
Zonguldakspor sezonun ilk yarısında Utaş Uşakspor'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Zonguldakspor'un gollerini iki stoper Hakan Çevik ve Murat Türkkan atmıştı. Bu maçta Gürkan Öztürk ilk 11'de maça başlarken, Serhat Baştan ise maça 88'nci dakikada dahil olmuş ve iki futbolcu da Zonguldakspor'a gol atamamıştı.

Zonguldakspor ile Utaş Uşakspor arasındaki maç 24 Mart Çarşamba günü 14.00'da Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak. Bu maç öncesinde Uşakspor 44 puanla 7'nci sırada, play-off barajı ile arasında 4 puan farkla girerken, temsilcimiz Zonguldakspor ise 26 puanla 12'nci sırada bulunuyor.