11 Haziran Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çaycuma'ya gelerek bir dizi açılış ve etkinliklere katılacağı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Zonguldak Demokrasi Platformu ile Çağdaş Gazeteciler Derneği Zonguldak Şubesinin birlikte düzenlediği "Geleceğe Bakış" etkinliği Maden Mühendisleri Lokali'nde 10 Haziran 2022 Cuma günü saat 18.00'de gerçekleştirilecek. Gazeteci-Yazar-Siyaset ve İletişim Bilimci Sedef Kabaş'ın katılacağı etkinliğin açış konuşmasını MTMMOB Maden Mühendisleri Şube Başkanı ve Zonguldak Demokrasi Platformu Sözcüsü Çağlar Öztürk yapacak. Çağdaş Gazeteciler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Ayaroğlu'nun konuşmasının ardından "Geleceğe Bakış" söyleşisi gerçekleştirilecek.

Bilindiği gibi, Sedef Kabaş'ın; Hayatını Seçen Kadın, Muazzam Muazzez, 41 Kadın 41 öykü, Zamanı Dize getirenler, Soru Sorma Sanatı, Sesli Düşünenler, 60 Kadın 60 Öykü isimli kitapları da bulunuyor.
SEDEF KABAŞ KİMDİR? Sedef Kabaş, 8 Aralık 1968'de Londra'da doğdu...
Lise öğrenimini Özel Dost Lisesi'nde tamamladıktan sonra yükseköğrenimini 1992'de Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı ve Fulbright Bursu alarak ABD'ye gitti. Boston Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı. Meslek yaşamına 1992'de kurucu ekibinde yer aldığı Power FM radyosunda başladı. Power FM'de haber bültenlerini hazırlayıp sundu.[3] 1995-1997 yılları arasında Atlanta'da CNN International'da gazeteci olarak çalıştı. Bu görevi sırasında Ortadoğu, Avrupa ve Balkanlar ile ilgili haberler hazırlayan Kabaş, bu kurumda çalışan ilk Türk gazeteci idi. 1997 yılından itibaren Türkiye'de NTV, ATV, TV 8, SKY kanallarında televizyon programları hazırladı. "Almanya'da Türk Döneri" başlıklı haber ile Atlanta'da CNN Dünya Raporu Konferansı çerçevesinde dağıtılan "En İyi Haber Ödülü'ne değer görüldü.