Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü, yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Şuana kadar kadrosuna tecrübeli basketbolcular Merve Usal, Şevval Oyan, Mihrace Buğdaycı, Neslihan Külekçi, Nisa Işık ve Ayşe Kadın Gülen'i katan Kırmızı-lacivertli ekip bugünde Süper Lig takımlarında forma giyen ve geçen sezonda Tarsus Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan tecrübeli basketbolcu Janset Büşra Sayım ile anlaşarak kadrosuna kattı.
24 yaşındaki tecrübeli basketbolcu ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran
Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan şu ifadelere yer verdi:" Emeğin başkentine Zonguldak Spor Basketbol 67 takımına hoşgeldin Janset Büşra Sayım.
Süper lig tecrübesi olan, geçmişinde şampiyonluk yaşayan, bizlere inanıp şampiyon olacak takıma güç verecek bir transfere daha imza attık. Hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz."dedi

Ayrıca tecrübeli basketbolcu Janset Büşra Sayım kariyerinde Adana Askı, Bellona Agü, Yolava VIP, Ceyhan Beleldiyespor ve son olarakta
Tarsus Belediyespor'da forma giydi. Sayım, Kadınlar Süper Ligi, TKBL ve Bölgesel liglerde forma giyerken, geçen sezon Tarsus Belediyespor'da 2020-2021 sezonunda şampiyonluk oldu.