Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig B Grubu'nda bugün 14.00'da İstasyon Gemicilerspor ile Gelikspor Nebioğlu Stadı'nda oynaması gereken karşılaşma sahanın yaklaşık 20 cm karla kaplı olması nedeniyle maçın hakemi Deniz Gardaş tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Gelikspor 24 puanla lider, İstasyon Gemicilerspor ise 11 puanla 5'nci sırada. Gelikspor'un Çaydeğirmeni ile oynayacağı maç da kar nedeniyle geçtiğimiz hafta ertelenmişti.

JANDARMA 6 ARAÇ VE DRONLA GÜVENLİK TEDBİRİ ALDI
Nebioğlu Stadı'nda oynanması gereken İstasyon Gemiciler-Gelikspor maçı öncesinde Jandarmanın 6 araç ve çok sayıda askerle güvenlik tedbiri aldığı gözlendi.

OLAYLI ÇAYCUMASPOR-GELİKSPOR MAÇI SONRASI YERİNDE KARAR

19 Aralık 2021 tarihinde Çaycuma Çim Sahası'da oynanan Çaycumaspor-Gelikspor maçında çıkan büyük olayda Çaycumaspor taraftarları Geliksporlu futbolcu ve yöneticilere saldırmış, Geliksporlu futbolcuları taşıyan otobüsün camları kırılmıştı. Yaşanan büyük olaylar sonrasında çok sayıda Çaycumaspor taraftarları cezaya çarptırılmış, Çaycumaspor yönetimi ise olaylar nedeniyle özür dileyen açıklama yapmıştı.

Bugün oynanması gereken İstasyon Gemiciler-Gelikspor maçı öncesinde ise Çaycumaspor-Gelikspor maçında yaşanan olayların tekrarı yaşanmaması için Jandarma yerinde bir uygulama yaparak yaklaşık 6 araç ve çok sayıda askerle dronlu tedbir aldığı gözlendi. Ancak maç kar nedeniyle ertelendi, iki takımla sahadan olaysız şekilde ayrıldı.