BAL 1.Bölge 3.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor son maçında İstanbul deplasmanında Maltepe ile 1-1 berabere kalarak üçüncü maçında ilk puanını aldı. Ligde iddiası kalmayan Kilimli Belediyespor 27 Haziran Pazar günü grubu şampiyon tamamlayan Bulvarspor ile son maçına çıkacak.

"İYİ VE DİRİYDİK"

"Takım olarak iyi ve diriydik. Futbolcularım ellerinden geleni yaptı. Pozisyonlara girdik gol attık, daha da atabilirdik. Ama futbol bu Maltepespor'unda bizimde iddiası olmayan bir maçtı. Ancak kazanabileceğimiz maçı 1-1 berabere bitirdik. Ben göreve geldiğim gün söyledim kalan iki maçı en iyi şekilde bitirip sezonu öyle kapatmak istiyorduk"

"BULVARSPOR'A SÜPRİZ YAPMAK İSTİYORUZ"

Kerem Şenel, ''Maltepe maçı bizim için artık geride kaldı. Ligin son maçında evimizde grubu lider tamamlayan Bulvarspor ile karşılaşacağız. Bulvarspor iyi bir takım, geniş bir kadroları da var. Ancak rakibin iyi ya da geniş kadrosu bizi ilgilendirmiyor, sahaya çıkıp sezonun son maçında Bulvarspor'u yenerek ligi tamamlamak istiyoruz. Bulvarspor'a sürprizimiz var'' dedi.