İçlerinde CHP'nin de olduğu değişik siyasi partilere mensup ve ayrıca bugüne kadar hiç bir siyasi partide görev almamış toplam 34 kişi, Kozlu'da yapılan törenle İYİ Parti'ye katıldı.

Kozlu'da bazı siyasi partilerden istifa eden 34 kişi, Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti'ye katıldı. İl Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük ve Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş yeni üyelere rozetlerini taktı.

İKTİDAR OLMAK BİZİM ELİMİZDE

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen yaptığı konuşmada, "Siyasi partilerin bir iddiası vardır. O'da başarılı olarak Türkiye'yi yönetmektir. Bu iddiada ancak insan unsuruyla gerçekleşir. Biz ne kadar fazla üye sayımızı artırırsak; üyelik demek, aidiyettir demektir. Üye sayımızı artırdıkça o kadar güçlü parti oluruz.

İYİ Parti henüz kurulalı 3 yıl oldu. Üç yıllık süreçte; TBMM'de grup kurduk, belediye ve meclis üyeleri çıkardık. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de üç yıllık tecrübeyle çok daha başarılı olmayı bekliyoruz. Bağımsız kamuoyu anketlerinde İYİ Parti ve Liderimiz Meral Akşener sürekli yükseliyor. Bu ortamda gerek Zonguldak'ta veya Türkiye'de birinci parti olmamamız için hiçbir neden yoktur. Tamamen ipler bizim elimizde. Biz çok çalışırsak, birbirimizle bütünleşirsek ve gayret gösterirsek amacımıza o kadar çabuk ulaşırız. AK Parti ve MHP şu anda iktidarda. Türkiye'de 18 yıldır işler iyiye gitmiyor. Aksine her şey kötüye gidiyor. Zonguldak'ta gençlerimiz iş bulamadığı için başka şehirlere gidiyor. Çalışanlar aldıkları parayla geçinemiyor. Çünkü hayat pahalılığı günden güne artıyor. İnsanlarda bir güvensizlik var, umutsuzluk var, geleceğe doğru bir kaygı var. İşte bunu da engelleyecek olan İYİ Parti ve lideri Meral Akşener'dir. Biz bu iddiayı ortaya koyuyoruz ve bu iddiamızı inşallah herkese göstereceğiz. Özellikle genç kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ederim. Çünkü gençlik demek, gelecek demektir. Biz partimizde ne kadar çok genç ve bayan arkadaşlarımızı görürsek o kadar memnun oluruz. Çünkü biliyoruz ki, gençler birbirlerine daha tutkundur ve heyecanlıdır. Belli yaşa gelmiş arkadaşlarımızın tecrübeleri, genç kardeşlerimizin dinamizmiyle çok daha iyi noktalara geleceğimizi biliyoruz. Bugüne kadar başka partilerde görev almış olabilir, olmayabilir. Biz hepsine saygı duyuyoruz. Bugün itibariyle bütün arkadaşlarımıza İYİ Parti'ye hoş geldiniz diyoruz. İnşallah hep birlikte büyüyerek daha güzel yerlere geleceğimiz söylemek istiyorum. Bizim umudumuz ve geleceğimiz sizlersiniz.

Kozlu bizim içim önemli bir ilçedir. Burada hem milletvekili, hem de belediye seçimlerinde en iddialı olduğumuz ilçemiz Kozlu'dur. Bu anlayış içerisinde çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözerek yanlarında olacağız. Halkımıza doğruları söyleyerek iktidara yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük ve Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, partilerine katılan 34 yeni üyeye rozetlerini taktı. Partiye katılan bazı üyeler ise, İYİ Parti'yi iktidara taşımak için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini kaydettiler.