Tüm İşçi Emeklileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, emekliler adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığını ancak danışmanların kendisine ulaştırmadığını iddia ederek isyan etti.
Başkan Sarıoğlu, tabandan gelen seslere kulak verilmesi gerektiğini belirterek "Zat-ıalinizin tabanla bağı yok.Varsa bizi dinleyin" dedi.
Sosyal medyadan paylaşım yapan Sarıoğlu, sesini şöyle duyurmak istedi;
"Bu mesajım Sayın Cumhurbaskanima yazıyorum. Sayın Cumhurbaşkanım zaatelinize ulaşamıyoruz. Mektup yazdık cevap yok.Dunya liderimizsin .Iç ve dış güçler uğraşıyorlar. Zaatalinizin ve Türk milletinin başarılı olmasını istemiyorlar.Bari zaateliniz tabandan köyden gelen seslere kulak verin. Danışmanların zaatelinize tabandan gelen mektupları bilgi olarak aktarsalardı bir kömür işçisi emeklisi köylü olarak mektubum zaatelinize verilirdi.Demekki verilmiyor.Zatalinizin tabanla bağı yok.Varsa bizi dinleyin
.Köylü emekli sorunları gizlendiği sürece iç ve dış güçler zatialinizi bitiriyor. Yetmiştir yaşında deneyimli köylü ve emekli bir madenci olarak gerçekleri bizden dinlemenizde fayda var. Aksini
iddia eden varsa beni yüce makamınızda dinlerseniz hak vereceksiniz .Zonguldakta yüz altmisbin emekli var.Turkiyede onüç milyon emekli var.Aile bireylerimizle beraber otuz milyon insaniz .Bizi bizden dinleyin. Köylü emekli yanıyor.Gerceklerden haberiniz yok."