Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu ekiplerinden Bayatspor Kulüp Başkanı Recep Civelek şok açıklamalar ve şok iddialarda bulundu. Başkan Civelek bazı kulüp yönetici ve hocalarının maçlar öncesinde oyuncularını arayarak kötü oynamaları yönünde telkinde bulunduklarını iddia etti.

Çok yorulduğunu belirten Başkan Civelek gece yarısı geç saatlerde istifa ettiğini açıkladı.

Bayatspor Kulüp Başkanı Recep Civelek gece yarısı yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Bayatspor kulübü 2021 /2022 sezonu iyi bitiremedik. Bazı maçlarda puanlarımızı aldılar. Bunun hesabını kim verecek, bizim emeğimizin hesabını kim verecek"

"BAZI KULÜP YÖNETİCİ VE HOCALARI MAÇLAR ÖNCESİNDE OYUNCULARMIZI ARADI"

"Bazı kulüp yöneticileri ve hocalar bizim oyuncularla birebir konusup bazılarını da telefonla arayıp maçlara gitmeyin giderseniz de sahada verimli olmayın diyor. Soruyorum elinize ne geçti. Bayatspor'un üzerinde oynanan oyunları yapanlar şimdi nerede. Gümelispor maçımızın hakemi düdüğünü il hakem kuruluna tersim etsin. Bizim puanlarımızı bizden aldı, Gümelispor'a verdi. örneğinin biri budur. Bu kulüpler nasıl maçlara çıkıyor biliyormusunuz."

"ÇOK YORULDUM, İSTİFA EDİYORUM"
Başkan Recep Civelek istifa ettiğini açıklayarak "Bayatspor kulübü olarak kongre kararı aldık. En kısa zamanda kongre yapacağız. Kongre de kulübümüze hizmet edecek yöneticiler alacağız, kulübün önünü açmak için Bayatspor kulüp Başkanlığından istifa ediyorum. Moralim çok bozuk, çok yoruldum, dinlenmek istiyorum" dedi.