TFF 2'nci Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un olağanüstü genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta 29 Mayıs tarihinde yapılması gereken, ancak yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle bugüne ertelenen olağanüstü genel kurul çoğunluk sağlanmasına bakılmaksınız gerçekleştirildi.

YENİ BAŞKAN SABİT DANIŞ OLDU

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda 12.00'da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda mevcut Kulüp Başkanı Salih Demir aday olmadı. Kongreye kulübün mevcut Asbaşkanlığını yapan işinsanı Sabit Danış tek liste ile seçimlere Zonguldak Kömürspor'un başkan adayı olacak girdi. Sabit Danış'ın yönetim kurulu listesinde mevcut yöneticilerin yanı sıra yeni isimlerde yeraldı. Sabit Danış Zonguldak Kömürspor'un yeni başkanı seçildi.

ÖNCE GÖREV DAĞILIMI ARDINDAN TEKNİK HEYET BELİRLENECEK

Kongrenin ardından en kısa sürede görev dağılımı yapacak olan Sabit Danış ve yönetimi ilk iş olarak Teknik Direktör sorununu çözüme kavuşturacak. Danış ve ekibi Zonguldak Kömürspor'u şampiyon yaparak 2'nci lige çıkartan ve geçtiğimiz sezon zor şartlar altında takımı kümede tutmayı başaran Zonguldak çocuğu Şenol Demir'i tekrar takımın başında görmek istiyor.

Şenol Demir ile anlaşılması durumunda yönetim ve ŞenolDemir birlikte iç ve dış transfer çalışmalarına start verecek, hedefe oynayan bir takım oluşturulacak.

İŞTE YENİ YÖNETİM

BAŞKAN: Sabit Danış
Davut Acar
Adil Dilaver
Erim Zeki Berberoğlu
Güray Topal
Şükrü Öztürk
Vahdettin Velioğlu
Yıldıray Çelik
Nazif Çoraman
Mehmet Ar
İsmail Gülay
Özer İncegül
Murat Candaş
Hakan Kiransoy
Serkan Aycı
Tayfun Demir
Levent Yaman
Orkun Türedi
Fatih Topçu
Cengiz Akbaş
Hüseyin Şengün
Engin Küçükarslan