Zonguldak Belediye Meclisi'nde Zonguldak Kömürspor ve Zonguldak Belediyesi sosyal işlerinde kullanılmak üzere meclise taşının 43 kişilik otobüs oylamasında yaşananlar hakkında Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk CHP'li 3 meclis üyesinin oylama sırasında salonu terk ettiklerini açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü.

İŞTE ŞÜKRÜ ÖZTÜRK'ÜN CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİ İÇİN SÖYLEDİKLERİ O SÖZLER

Öztürk, ''Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Zonguldak Kömürspor'un yükünü omuzundan almak istediğini kendisi beyan etti. Başkan Dr. Selim Alan'a şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Zonguldak Belediye Meclis toplantısında Zonguldak Kömürspor adına bir karar alınırken, 1'inci ve 2'nci madde görüşülüyor, 3'üncü maddede de otobüs için oylamaya geçilince 3 tane meclis üyesi salonu terk ediyor, bir tanesi çekimser davranıyor. Ve sonrasında da bu oylama bittikten sonra içeriye tekrar giriyorlar diğer maddeleri görüşmek üzere. Bu ne demeye geliyor?

Zonguldak Kömürspor'a alınacak otobüste biz katkı vermeyelim, biz görüş bildirmeyelim. Zonguldak Kömürspor'a alınacak ve yapılacak bir hizmette, Zonguldak şehrine yapılacak hizmette neden meclis üyelerinin hepsi elini kaldırmaz. Ben burada art niyet arıyorum. Şimdi CHP'liler seçim zamanı geldiğinde oy istemeye gelecekler. Otobüs için el kaldırmamak için dışarı çıkanlar yarın oy isteyecekler.

Nasıl olacak? Zonguldak Kömürspor için kim ne yapıyorsa Allah razı olsun. Ben siyaset yapmak istemiyorum ama herkesin bunları bilmesi lazım. Dr. Selim Alan başkanımızdan ve otobüs için elini kaldıran meclis üyelerimizden Allah razı olsun. Artık oradan buradan bir otobüs ayarlama gibi çilemiz bitti. 3 hafta içinde yeni aracımız kaplanarak teslim edilecek. Tekrardan emeği geçenlerden özellikle Belediye Başkanı Dr. Selim Alan'dan Allah razı olsun''

İŞTE 3 CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ

Şükrü Öztürk açıklaması sırasında CHP'li 3 meclis üyesinin ismini açıklamazken salonu terk eden CHP'li Belediye Meclis üyelerinin Turgut Aydın, Deniz Dilaver ve Kenan Ekiz, çekimser oy kullanan ismin ise Ozan Demirtaş olduğu öğrenildi.

ÖZTÜRK, CAFER AYDIN'IN CEZASINA DA AÇIKLIK GETİRDİ

4 maç cezası çıkan Teknik Direktör CaferAydın'ın cezasına da değinen Şükrü Öztürk: "Teknik direktörümüz Cafer Aydın'ın Elazığspor'da görev yaparken, Sivas Belediye maçında sahadan atıldığını biliyorduk. Ancak bir maç olduğunu biliyorduk. Ancak TFF ile yaptığımız görüşmede 4 maç olduğunu öğrendik. Cafer Aydın hocamızın ifadesi ise Elazığspor Kulübü savunma göndermemiş, itiraz etmemiş onun için 1 maç olması gerekirken 4 maç ceza almış. Yapacak bir şey yok hocamızın cezası bitene kadar sahada takımın başında Mustafa Hocamız olacak." dedi.