Zonguldakspor'u şampiyon yaparak 2.Lig'e çıkartarak kırmızı-lacivertli ekibin tarihine adını yazdıran Teknik Direktör Şenol Demir bu sezon da 3.lig 1.Grup'ta Diyarbekirspor'u şampiyon yapıp 2.Lig'e çıkartarak büyük başarı elde etti.

Diyarbekirspor yönetim kurulu dün Şenol Demir'i acilen İstanbul'a davet ederek yeni sezon için masaya oturdu. Şartlarda anlaşmaya varılırken Şenol Demir Diyarbekirspor ile yeni sözleşme imzaladı.

YÖNETİME TRASFER LİSTESİ VERDİ
Teknik Direktör Şenol Demir Diyarbekirspor yönetimine transfer listesi verirken takımın iskelet kadrosunun da korunacağı öğrenildi. Şenol Demir ve Diyarbekirspor yönetimi yaklaşık 3 saat süren toplantıda gelecek sezonun planlamasını yaptı. Yönetim ile İstanbul'da görüşen Şenol Demir resmi imzayı attıktan sonra Zonguldak'a döndü.

DİYARBEKİRSPOR YÖNETİMİ RESMİ MAÇIKLAMA YAPTI

Diyarbekirspor 2'nci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar konu hakkında şunları söyledi: "Diyarbekirspor'dan transferde erken mesai. Sezon sonu çizdiği başarılı grafikle takım şampiyon yapan Teknik direktörümüz Şenol Demir ile sözleşme imzaladı. Takımımızın fahri Başkanı Feyzi İlhanlı ve Başkan Turan İlgin Takımımızın transfer komite sorumlusu Cumhur Enür de imza töreninde hazır bulundu Takımımıza Hayırlı uğurlu olsun"