Esra Erol'a katılan Gülay Pazarlı, eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Programda kocası ile yüzleşen kadın, içini döktü. Mikrofonun uzatıldığı adamın ise söze, "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar" diyerek girmesi hem karısını hem izleyenleri çileden çıkardı. Kocasına tepki gösteren kadın, "Bal sattığı için reklam yapıyor bir de" dedi. Bu diyalog kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
Esra Erol'un programına katılan Gülay Pazarlı isimli kadın, kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığını öne sürdü. Yayında eşi ile yüzleşen Pazarlı, stüdyoda kendinden geçerek kocasına isyan etti.
Gülay Pazarlı'nın herkesin yüreğini dağlayan sözleri sonrasında sıra görüntülü bağlantı ile yayına katılan kocasına geçti. Karısının isyanını umursamayan kocanın gayet rahat bir şekilde söze, "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" diyerek girmesi pes dedirtti.
Bu sözler üzerine daha da sinirlenen Gülay Pazarlı çileden çıktı. Pazarlı, "Bu reklamı çok sever, bal satıyor ya ondan dolayı reklam yapıyor" dedi.
"Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar" sözü Zonguldak ve kestane balının tüm dünyada tanınmasına neden oldu.
Habere konu olan Gökçebey'in Pazarlıoğlu Köyü ise Şaban Pazarbaşı tarafından drone ile görüntülendi.