9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Zonguldak Günleri etkinlikleri kapsamında fuar açıldı. İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda açılan "Zonguldak Günleri" etkinliğine Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, İstanbul Büşükşehir Belediyesi ve ZONDEF katkı verdi.

Açılışa Zonguldak Valisi Mustafa Tutalmaz, Belediye başkanları, dernek başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Sayısız meşhur Zonguldak ürünlerinin tanıtımının yapılacağı Zonguldak Günleri etkinliklerinde Zonguldak Kömürspor standı da açıldı, büyük ilgi gördü. Zonguldak Kömürspor'un forma, atkı, şapka, anahtarlık ve bir çok ürünün tanıtılıp satışa çıkarıldığı fuara gurbetteki Zonguldak Kömürspor taraftarları da etkinliğe katılıp Zonguldak Kömürspor standını ziyaret ettiler, ürünleri de yerinde inceleyip satın aldılar.

12 Aralık tarihine kadar açık kalacak olan Zongludak Günleri etkinliğinde gurbetteki Zonguldak Kömürspor taraftarlarının standı gezerek alacakları ürünlerde kırmızı-lacivertli ekibe maddi manevi güç katmaları bekleniyor.