Olay, saat 20.30 sularında Alaplı Akçakoca yolu arasında Kavukkavla mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre aracı ile yol kenarında duran Yavuz Beşikçi yanında duran ticari taksiden iki kişinin silahlarından çıkan mermilere hedef oldu. Olayda Yavuz Beşikçi ile yanında bulunan ismi öğrenilemeyen bir kadın mermilerin hedefi oldu. Yavuz Beşikçi'ye ait 34 BUH 343 plakalı cipin arkasında bulunan 67 SF 610 plakalı aracın sürücüsüne de görgü tanığı olduğu iddiası ile şüphelilerce ateş açıldı. Şok yaşayan sürücü aracına isabet eden kurşunlarla olayı ucuz atlattı. Sürücü, bir süre aracın önünde kendine gelemedi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

OLAY YERİNDE ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Arkadaşlarının yanına geldiği sırada aracından inen ve kurulan pusu da yaşamını yitiren Yavuz Beşikçi'nin aracına çok sayıda mermi isabet ettiği, 25 boş kovan bulunan olayda Yavuz Beşikçi'nin ve bayanın olay yerinde hayatını kaybettikleri öğrenildi. Zanlıların kullandıkları iddia edilen ticari araç ise Ereğli Polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Diğer yandan yaşanan olayda ekipler hesaplaşma iddiası üzerinde duruyor. 7 Mart tarihinde Bülent Beşikçi'nin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren Eyüp Keleş'in çocuklarının silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Jandarma ve Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Görgü şahitlerinin ifadesi üzerine plakası verilen Ticari Taksi ilçe girişinde polis tarafından durduruldu. Ticari taksi de yapılan aramanın ardında araç ve içindeki 3 kişi incelenmek ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayda hayatını kaybeden Yavuz Beşikçi ve ismi alınamayan kadının cenazeleri Savcının incelemesinin ardından devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

yavuz-besikci-cinayetinde-olen-kadinin-kimligi-belli-oldu
Yavuz Beşikçi cinayetinde ölen kadının kimliği belli oldu
isadami-cinayetinin-nedeni-ve-zanlilarin-kimligi-belli-oldu
İşadamı cinayetinin nedeni ve zanlıların kimliği belli oldu
yavuz-besikci-cinayetinde-gozaltina-alinanlar-adliyede
Yavuz Beşikçi cinayetinde gözaltına alınanlar Adliye'de
cinayete-kurban-giden-emine-aslanin-son-paylasimi
Cinayete kurban giden Emine Aslan'ın son paylaşımı
2-kisinin-oldugu-kanli-saldirida-3-supheli-gozaltinda
2 kişinin öldüğü kanlı saldırıda 3 şüpheli gözaltında