Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Başkanlığı'nda halk günü toplantısı gerçekleştirildi. Halk toplantısında vatandaşlar gelerek sorunlarını anlattılar ve devletten destek istediler.

Valilik Şehit Ömer Halis Demir Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen halk gününe
Vali Tutulmaz'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr Ertuğrul Güner İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk ve çok sayıda daire müdürleri katıldı.

Halk gününe gelen bir kadın Vali Tutulmaz'dan iş istedi.
Vali Beyden kısa sözlerle iş istediğini belirten kadın "Ben sözü fazlabuzatmak istemedim. İş istiyorum çalışmak istiyorum. Daha öncesinde Murat Uzun'un yanında çalışıyordum iştenbelim yavaş diye işten çıkarıldım. Kadınların çalışarak birilerine muhtaç olmadan hayatlarını sürdürmesini istiyorum. Kadınların dilenci gibi kapı kapı gezmesini istemiyorum. Benim de yapabildiğim işler var ve çalışmak istiyorum" dedi.
Vali Mustafa Tutulmaz iş isteyen kadına "Murat Uzun'un işyerinde yeniden çalışmak ister misin?" diye sordu. Kadın da 'Evet isterim' diye cevap verdi. Vali Mustafa Tutulmaz kadının bilgilerini alarak yardımcı olacağını söyledi.