Bizim için çalıştığımız kişi ve firmaların güvenli, hızlı ve kaliteli ulaşım beklentilerini karşılamak çok önemlidir. Uluslararası evden eve nakliyat yapmak isteyen insanların en büyük beklentisi eşyalarının güvenilir ve sağlam bir şekilde istenilen adrese ulaşmasıdır. İnter Lojistik olarak sadece nakliye kısmını değil, envanter, depolama, malzeme idaresi ve ambalajlama konusunda da profesyonel çalışarak müşterilerin maddi manevi zarar görmesini engellemeyi hedefliyoruz. Misyon olarak müşteri memnuniyetini ilke edindiğimiz için, müşterilerimizin isteklerine öncelik veriyoruz. Güven ortamı oluşturmak lojistikte çok önemli, bu güven ortamını sağlamak için birlikte çalıştığımız güçlü bir kadromuz var.

İnter Lojistik olarak uluslararası ev eşyası taşıma konusunda çalıştığımız kadronun kendi içindeki iletişim ve uyumuna dikkat ediyoruz. Olası aksaklıkları minimuma indirmek için hızlı ve kaliteli bir iletişim ağına sahibiz. Birlikte çalıştığımız kadromuz bir aile olduğu için daha özverili bir çalışma ortamı oluşuyor. Firma olarak işe alım konusundaki en önemli kriterimiz çalışma arkadaşlarımızın yaptıkları işi sevmeleri ve özen göstermeleridir. Bu ilkenin verimliliğimizi arttırdığını yol aldığımız yıllarda deneyimledik. Aynı şekilde müşterilerimiz ile iletişime geçtiğimiz andan itibaren onları da İnter Lojistik ailesinden görüyoruz. Bize teslim ettikleri her şeyi güvenli bir şekilde nakliye ediyoruz. Tedarik zinciri süresince tüm ayrıntıları ince ince hesaplayıp sorunsuz teslimatı yapma hedefi güdüyoruz.

İnter Lojistik uluslararası ev taşıma konusunda da son zamanlarda oldukça köklü gelişmeler göstermiştir. Lojistik konusunda dünya çapındaki değişim ve gelişimleri izleyen firmamız yeniliğe açıktır. Sürekli gelişen teknolojiden en yüksek bazda faydalanmayı, halkla ilişkiler, müşteri hizmetleri, iş güvenliği gibi birçok konuda da yeni eğitimler alarak kalitesini bir üst seviyeye taşımayı hedefler. Lojistik doğru zamanda doğru fiyatla, doğru miktara sahip olmak anlamı taşır. Biz firma olarak tam olarak bunu sağlamaya çalışıyoruz. Sunduğumuz kaliteli piyasadaki en doğru fiyata sizlere sunuyoruz. Firma olarak asıl hedefimiz sürekliliği sağlamak, çalıştığımız müşterilerimiz ile aramızdaki güven bağını korumak istediğimiz için kaliteli işi olabilecek en uygun fiyata yapmaya çalışıyoruz. Asıl gayemiz çok iş yapmak değil, yaptığımız işleri temiz, hızlı, güvenli yapmak ve böylece müşteri memnuniyeti sağlamaktır.