11 yıl boyunca İnşaat Mühendisleri Odası Zonguldak Temsilciliği görevini yürüten Seda SOYLU, görevi Ozan DEMİRTAŞ'a teslim etti. Zonguldak'ın önemli meslek odalarından biri olan İnşaat Mühendisleri Odası'nda görev devir teslim heyecanı yaşandı. 11 yıl önce göreve gelen ve başarılı çalışmalar yapan eski temsilci Seda SOYLU ve Temsilci Yardımcısı Dinçer ÖZBAY, görevi yeni temsilci Ozan DEMİRTAŞ'a devretti. Devir teslim töreni sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan İMO Zonguldak Temsilcisi Ozan DEMİRTAŞ, bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklarını söyledi.

Eski yönetime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Demirtaş, "Eski yönetime emek ve özverili çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Odamızı ciddi yerlere taşıdıklarına inanıyorum. 11 yılda çok aktif bir şekilde çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizde elimizden geldiğince aynı özveriyle, enerjiyle görevimizi yerine getireceğiz. Hedeflerimiz eski yönetimle beraber devam edecek.

DEMİRTAŞ, Meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberliği arttırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini, üyelerin eğitimi ve gelişimi için alternatif çalışmalar yürüteceklerini dile getirerek, üyelerin de taleplerini alarak ilerleyeceklerini vurguladı. Temsilci Ozan DEMİRTAŞ, kent sorunlarına dair gündemi de canlı tutmak ve akademik çözüm yolları sunmak için hazırlıklar yapacaklarının altını çizerken, ilerleyen zamanda çalışmalarımızın içeriği ile ilgili ayrıntılar oluştukça kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odasının yeni temsilcisi Ozan DEMİRTAŞ'a başarılar dileyen eski temsilci Seda SOYLU ise, "Bizlerde geçen 11 yıllık süre zarfında burada İnşaat Mühendisleri Odası Zonguldak Temsilciliği görevini yürüttük. Elimizden geldiği kadarıyla odamıza değer katmaya çalıştık. Artık arkadaşlarımıza bu görevi devrediyoruz. Onlarında bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden dolayı bir kuşkumuz yok. Biz eski yöneticiler olarak mevcut yönetimdeki arkadaşlarımıza da elimizden geldiğince her türlü desteği vereceğiz" şeklinde konuştu. Devir teslim töreni sonrası yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çekilirken, İMO Zonguldak Temsilcisi Ozan DEMİRTAŞ, başarılı çalışmalarından dolayı Seda SOYLU ve Dinçer ÖZBAY'a plaket verdi.

Devir teslim sonrası yeni yönetim kurulu; Temsilci İnş.Y.Müh. Ozan DEMİRTAŞ, Temsilci Yardımcıları Arş.Gör.Dr. Volkan ARSLAN, İnş.Y.Müh. Mehmet Murat ASLAN, İnş.Müh. Doğukan GÜNGÖR ve İnş.Müh. Bedirhan YAZICI'dan oluşmuştur.