30 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen Zonguldak Kömürspor olağan genel kuruluna tek liste ile seçimlere girerek başkan seçilen Salih Demir yeni dönemde yeni yönetimi ile birlikte Zonguldak Kömürspor'u layık olduğu yerlere getireceklerini söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI ÖMER SELİM ALAN'IN İLK TEPKİSİ OLUMLU OLDU

Zonguldak Kömürspor kongresinin ardından Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın ilk tepkisi çok olumlu oldu. Başkan Alan, yaptığı açıklamasında özellikle 8 yıldır Zonguldak Kömürspor'da başarıyla başkanlık yapan ve bu süreçte takıma 2 şampiyonluk yaşatarak Amatör Küme'den 2.Lig'e kadar çıkarma başarısı gösteren Süleyman Caner'de emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Alan, Zonguldak Kömürspor yeni Başkanı Salih Demir ve yönetimine de görevlerinde başarı temennisinde bulunarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim Zonguldak Kömürspor'un destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

ALAN: "ZONGULDAK KÖMÜRSPORUMUZUN YANINDAYIZ"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın açıklaması şöyle: "8 yıldır Zonguldak Kömürspor'umuzun Kulüp Başkanlığını yapan, aldığı 2 şampiyonlukta Zonguldakspor sevdalılarına yaşattığı tarihi mutlulukta büyük pay sahibi olan özellikle takımımızın en zorlu süreçlerinde taşın altına elini değil gövdesini koyarak gecesini gündüzüne katan ve ortak sevdamız Zonguldakspor'un ayakta kalması için büyük emekler sarf eden Sn Süleyman Caner'e bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden ötürü yürekten teşekkür ediyor, 30 Haziran'da gerçekleştirilen Zonguldak Kömürspor Olağan Genel Kurulu'nda Kulüp Başkanlığı'na seçilen M. Salih Demir ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Her daim Zonguldakspor'umuzun yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz"