TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezona hazırlanan Zonguldak Kömürspor ilk etap kampının son iki idmanına çıkacak. Tesislerin bakımda olması nedeniyle Kilimli'de özel bir öğrenci yurdunda konaklayan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular günde çift idmanla ilk etap kamp çalışmalarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda sürdürüyor.

Bugün son olarak akşam idmanına çıkarak ilk etap çalışmaları tamamlayan Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Şenol Demir futbolculara izin verecek.

1 AĞUSTOS'TA TAKIM BOLU'DA TOPLANACAK
Zonguldak Kömürspor yoğun ve tempolu geçen ilk etap kampının ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu'ya gidecek. Bolu'da 1 Ağustos tarihinde toplanacak olan Zonguldak Kömürspor kafilesi 12 günlük çalışma yapacak. Zonguldak'ta olduğu gibi Bolu'da da günde çift idman yaparak yeni sezon hazırlanacak olan kırmızı-lacivertli ekip burada ayrıca takımın son durumunu görmek için de 4 hazırlık maçı oynayacak.

ŞENOL DEMİR TARİHLERİ DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI
Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir 1 Ağustos tarihinde başlayacak olan Bolu kamp programında 4 tane hazırlık maçı planladığını söyledi. Demir 4, 8, 10 ve 12 Ağustos tarihlerinde olmak üzere 4 hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi. Rakipler ise henüz belirsiz. Kampta bulunan takımlarla maç programı ayarlayacaklarını belirten Demir, takımın son durumunu görme fırsatı bulacaklarını söyledi.