Paflagon Sosyal Tesisleri'nde tek liste olarak gidilen kongrede mevcut Başkan Ahmet Akdoğan güven tazeledi.Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Aras, Basri Çayırlı, il Başkanı Necdet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Yeniden Refah Partisi Kilimli İlçe Başkanı Ahmet Akdoğan, kongrede yaptığı konuşmasında, "İslam alemine, mazlumlara, milletimize hizmet etmek amacıyla merhum liderimiz Prof. Dr . Necmettin Erbakan hocamızın 1970 yılında başlatmış olduğu Milli Görüş Hareketi, Milli Nizam Partisi ile başlamış olup siyonizme karşı 50 yıllık bir mücadele vermiştir. Bugün de onun mirası, Yeniden Refah Partimizin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından devam etmektedir. Kötü giden devlet yönetimine, ekonomiye, devlet içindeki keşmekeşliğe, her gün biraz daha umudunu kaybeden gençlerimize umut olmak için emin adımlarla iktidara yürüyoruz" dedi.

YÖNETİM KURULU ŞÖYLE OLUŞTU: Ahmet Akdoğan, Engin Karakuş, Soner Ülgü, Hakan Örenli, Erkan Altunay, Ersin Aytekin, Sebahattin Alagöz, Sebahattin Gözsüz, Ali Pazarbaşı, Zekai Çetin, Orhan Çimşir, İsa Sugeçti, Adem Kocakaya, Ersin Akgün.