Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğraması sebebiyle bir açıklama yaparak kendisine 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunan yakınlarına teşekkür etti.

Kafede tartışma ve saldırıların ana nedeninin kadın olduğu anlaşılırken Başkan Cin "Panorama Teras Kafe'ye gelip orada müşterilerin içinde bağırıp çağırarak müşterilerimizi rahatsız etmiştir. Bununla yetinmeyip kafeye gelen boşandığı eşi Derya Hanım'ın üzerine yürüyüp tehditlerde bulunmuştur ve daha da ileri gidip bizlere saldırıda bulunup küfürler ve tehditler etmiştir" diye konuştu.

Şenol Cin'in kamuoyuna yaptığı açıklaması şöyle:

"Yerel basından da takip ettiğiniz gibi 20 Temmuz 2022 tarihinde Öğretmenevi'nin önünde arkadaşlar ile otururken arkadan gelen saldırıya maruz kaldım. Saldırıyı yapan şahıslar bir akşam önce saat 11.30 sıralarında oğlumun işlettiği Panorama Teras Kafe'ye gelip orada müşterilerin içinde bağırıp çağırarak müşterilerimizi rahatsız etmiştir. Bununla yetinmeyip kafeye gelen boşandığı eşi Derya Hanım'ın üzerine yürüyüp tehditlerde bulunmuştur ve daha da ileri gidip bizlere saldırıda bulunup küfürler ve tehditler etmiştir. Kafede bulunan müşterilerimizin huzur ve sükunetini sağlamak için bu şehir magandalarına dışarı çıkmalarını söylesek de çıkmayıp üzerimize yürümüşlerdir . Bu arbede devam ederken emniyet güçlerine haber verilmiştir ve şahitlerimiz ile şikayette bulunduk. Ve bu şehir magandaları durmak bilmeyip yarın ki günde öğretmenler evi önünde saldırıda bulunmuşlardır. Saldırıdan sonra tekrar emniyet güçlerine şikayetimizi bildirdik . Ve bu şahıslar durmak bilmedikleri gibi bizlere çeşitli iftiralara bulunmaktadırlar, fakat toplum nezdinde yeri olmayan bu şehir magandalarının nasıl biri olduklarını herkes bilir. Bizi tanıyan siz değerli müşterilerimiz ve dostlarımız da bizlerin iyi tanıyorsunuz ki iki gündür telefonlarımız susmadı. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunarız. Bu şehir magandaları sağa sola mesajlar attığı çeşitli iftiralara bulundukları hepsi elimizde delil olarak savcılığa verilmiştir. Şu anda adli süreç başlamıştır . Sonuna kadar bu konunun takipçisi olacağız. Yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunarız."