Zonguldak 12 katlı İş Merkezi'nde faaliyet gösteren il Özel idaresi Genel Sekreterliği iş ve işlemlerin aksamaması, vatandaşa etkin ve hızlı hizmet verebilmek için Kokaksudaki hizmet binasına taşınıyor.

İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz taşınma işleminin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Zonguldak yeni Çarşı 12 katlı iş merkezinin beş katında hizmet veren il Özel idaresi genel Sekreterliği taşınma çalışmalarına hız verdi. 12 katlı iş merkezindeki Genel Sekreterlik de yedi şube si bulunan il Özel idare Genel Sekreterliği Kokaksudaki hizmet binası'nda bulunan sekiz şube müdürlüğü ile birleşerek vatandaşa hızlı, kaliteli ve etkin hizmet vermeyi hedefliyor. İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, bina gider masraflarının düşürülmesi tüm şube müdürlüklerinin bir arada olması için Kokaksudaki hizmet binamıza taşınıyoruz. Taşınma süreci yılsonuna kadar tamamlanmış olacak. Kokaksu da bulunan hizmet binamızın ve Sosyal tesisi genel Sekreterlik binası na dönüştüreceğiz. 12 katlı iş merkezi nde Bulunan beş katı satarak veya kiralayarak gelir elde etmeyi hedefliyoruz. Taşınma işlemi ile bir çok giderden kar ederek ve vatandaşa etkin, hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet sunmayı hedefliyoruz" dedi.

12 katlı iş Merkezi'nde ki Özel idare binası içinde toplantı yapan il genel Meclisi Kokaksu'da ki binada toplantı salonu yapılıncaya kadar 12 katlı iş merkezinde hizmet vermeye devam edecek.