Vatan Partisi İl Başkanı Gökhan Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak ziyaretinde söylediği "TTK'ya işçi alınsın, üretim arttırılsın" sözlerinin hiçte inandırıcı olmadığını ifade etti.

İl başkanı Gökhan Yılmaz,
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak ziyaretinde söylediği "TTK'ya işçi alınsın, üretim arttırılsın" sözleri hiçte inandırıcı değildi. Ben liberalim diyen bir Kemal Kılıçdaroğlu burada gelip üretimden İstihdamdan bahsetmesi örtüşmüyor. İnandırıcı olmuyor. Tabii tepki görmemek için işçi alınmasın üretim artmasın diyemezdi. Kemal Kılıçdaroğlu zaten gittiği her bölgede bölgenin şartlarına göre konuşuyor, Güneydoğu'da HDP'yi parlatıyor, yani Kılıçdaroğlu'nun sözleri bizi hiç şaşırtmıyor" şeklinde konuştu.

"HDP, ABDULLAH ÖCALAN'NIN BİR PROJESİDİR VE KAPATILMALIDIR"

Vatan Partisi Zonguldak İl Başkanı Gökhan Yılmaz, HDP Milletvekili Semra Güzel'in teröristle çektirdiği fotoğrafın ortaya çıkması ve sonrasında yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, HDP'nin kesinlikle kapatılması gerektiğini söyledi.
Sadece Semra Güzel'in fotoğrafı üzerinde değil, HDP milletvekillerinin arabalarından çıkan silahlar ve HDP'li belediyeler kanalı ile kazılan hendeklerinde unutulmaması gerektiğini belirten Gökhan Yılmaz,"HDP PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu bir başından itibaren söylüyorduk zaten biz biliyorduk. Kamuoyu da aslında bunun farkında yapılan bir araştırmada Cumhuriyet Halk Parti seçmeninin yüzde 81'inin iyi Parti seçimin ise yüzde 76'sının HDP'ye karşı olduğunu, HDP ile yapılacak bir ittifaka karşı olduğu ortaya çıktı ve bunu da onlar kendileri göreceklerdir yakında" dedi.