TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekip 15 gün Zonguldak'ta çalışmalarını sürdürecek, ardından 12 günlük kamp programı kapsamında 2'nci etap çalışmaları için Bolu'ya gidecek.

İÇ TRANSFER SORUNSUZ ÇÖZÜLDÜ

Özellikle iç transferi sorunsuz olarak çözüme kavuşturan transfer komitesi geçtiğimiz sezonun etkili isimlerinden 10 futbolcuyu kadroda tuttu. İç transferde 8 futbolcunun ardından Emre Kara ve Ertuğrul Şenlikoğlu ile de anlaşmaya varan Elmas'ta Teknik heyet iç transferden memnun.

SIRA DIŞ TRANSFERDE

Zonguldak Kömürspor transfer komitesi dış transferde ise temkinli davranıyor. Kırmızı-lacivertli ekip dış transfer çalışmalarına devam etmesine rağmen özellikle bu transferleri Bolu kampına yetiştirmeyi hedefliyor. Futbolcu piyasasının yüksek olması nedeniyle görüşülen futbolcularla sıkı pazarlık yapan transfer komitesi futbolculardan haber bekliyor. Son olarak Çorum FK'dan golcü Kıvanç Kaya'yı transfer eden yönetim eksik mevkileri Bolu kampında tamamlamayı hedefliyor.