Zonguldak'ta Hokey sporunun gelişimi için öncü olan okullardan Kozlu Alparslan Ortaokulu'nda sınıflar arası Hokey turnuvası düzenlendi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaları Zonguldak Gençlik ve Spor İl müdürü Hakan Yüksel, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ ve davetliler katıldı.

Hakan Yüksel ve beraberindeki müdürler de Hokey oynayarak keyifli bir günü geride bıraktı.

Okul yönetimi etkinliğe katılanlara teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı: "Kozlu Alparslan Ortaokulu sınıflar arası Hokey turnuvası etkinliğimizde bizleri yalnız brakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, Gençlik Spor İlçe Müdürümüz, Spor Hizmetleri il Müdürümüz, Milli Eğitim İlçe Müdürümüz, Milli Eğitim Şube Müdürümüz ve velilerimize teşekkür ederiz"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise duygularını şu şekilde dile getirdi: "Kozlu Alpaslan Ortaokulu tarafından düzenlenen okul içi Hokey turnuvasına katılım sağlayarak çocuklarımızın mutluluklarına ortak olduk. Okul müdürümüz başta olmak üzere antrenör ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim"